Tururi în Moldova

 • Chișinău – Călărași - Casa Mierii – Chișinău de la 170 MDL

  Prețul include:
  - Transport tur-retur (autocar)
  - Vizitarea celor patru mănăstiri amplasate sub forma crucii
  - Vizitarea Casei Mierii
  - Informarea despre modul de producere și păstrare a mierii
  - Degustarea vinului produs din miere și cîteva tipuri de miere.

  Adițional se achită:
  - Taxa pentru ghid

  Orice punct sfânt are un început, fiece mănăstire are legenda sa și istoria, aici ve-ți întîlni oameni cu capetele plecate, cu ochii obosiți sau pierduți în depărtare. Chiar și natura nu a lăsat traseul fără copaci verzi, izvoare și mirosul proaspat al naturii. Casa mierii este o stațiune turistică sătească, păstrătoare de tradiții, dispune de un trecut istoric, face parte din statiunea încadrată într-o zonă pitorească. Se păstrează inițierea  omului gospodar, crește curiozitatea și dorința de a cunoaște. Această călătorie vă v-a impresiona prin felul omului de a vă primi, de a vă povesti, indiferent de vârstă, sau națiune, el trezește armonia. Prin el găsești în sat tradițiile ce se păstrează până acum și care așteaptă vizitatori pentru a le mai reaminti.

 • Chișinău – Tiraspol – Cetatea Tighina – Chișinău de la 150 MDL

  Prețul include:
  - Transportul tur – retur (autocar)
  - Intrarea în Muzeul Militar
  - Intrarea în Galeria de Arta
  - Vizitarea Cetății Bender

  Adițional se achită taxa pentru ghid.

  Excursia readuce istoria în inimile fiecărui turist prin rămășițele păstrate ca exponate, amprentele lăsate pe pereții cetății împreuna cu legendele lăsate de stramoși.

 • Chișinău – Orheiul Vechi – Cricova – Chișinău de la 460 MDL

  Prețul include:
  - Transportul tur – retur (autocar)
  - Taxa de intrare pe teritoriu stațiunei turistice Orheiului Vechi (vizitarea muzeului, mănăstirei rupestre, a modului de trai in satul vecin, etc)
  - Taxa de intrare pe teritoriu stațiunei Cricova

  Adițional se achită:
  - Taxa pentru ghid
  - Degustarea vinului cu gustarea a trei tipuri de învîrtită

  În această excursie veți găsi sufletul creatorilor, energia și aspirațiile fiecarui în parte. În Orheiul Vechi veți întîlni încadrarea stâncilor, a mănăstirii rupestre cu natura, o creație de succes. Dupa savurarea vizuală a mîndriei naturii urmează excursia din orașul vinicol Cricova, aici, creatorul a îmbinat frumosul cu creația istoriei universale a vinificației, o parte integrantă a culturii. Aici poți primi o deservire a celor mai bune vinuri, dispune de informații de la fondarea orașului pînă la îmbutelierea sticlelors și păstrarea lor, poți savura o muzică bună și o masă tradițională.
 • Chișinău - Mănăstirea Căpriana - Hîncu - Vărzărești – Dolna de la 255 MDL

  Prețul include:
  - Transport tur - retur (autocar)
  - Taxele de intrare în muzeul Casa muzeu "Al. Pușhkin"
  - Ghid profesional
  - Intrările în mănăstiri

  Vizitează cele mai vechi mănăstiri din Republica Moldova. Iar în Casa-muzeu  "A. S. Pușhkin" cunoaste exponate unice, adunate de muzeu timp de mai mult de  jumătate de secol. Pentru vizitarea mănăstirilor bărbații trebuie sa fie îmbrăcați în pantaloni, cămașă sau tricou (nu maiou), femeile - fustă mai jos de genunchi, umerii trebuie să fie acoperiți iar pe cap să poarte o basma!

 • Chișinău - Țîpova - Saharna de la 180 MDL

  Prețul include:
  - Transport tur - retur (autocar)
  - Excursie la  Mănăstirea Țîpova și Saharna
  - Ghid profesional

  La Saharna vizitați “Talpa Maicii Domnului” și vă puneți o dorință. Mănăstirea Saharna, este unul din cele mai vechi aşezăminte monahale din Republica Moldova. Aici găsiți cea mai mare cascadă, cu denumirea de „Groapa Țiganului” cu o înălțime de 4,5 m și o adâncime de 10 m. Vă puteți scufunda în bazinul cu apa sfinta. La Țîpova aveti ocazia să vă rugați pentru sănătatea celor apropiați și să aprindeți o luminare în mănăstire. Cele peste 20 de încăperi comunică între ele prin tuneluri,  galerii și scări, vă duc într-o lume veche și plină de curățire sufleteasca.
 • Chișinău - Căușeni - Zaim – Purcari de la 270 MDL

  Prețul include:
  - Transport tur retur (autocar)
  - Ghid profesional
  - Taxele de intrare în muzeul Alexei Mateevici
  - Excursia pe teritoriul vinăriei Purcari.

  Biserica „Adormirea Maicii Domnului” este una din cele mai vechi biserici din spaţiul pruto-nistrean. Vizita-ți Casa-muzeu "Alexei Matevici" din Zaim care a fost deschisă la 26 martie 1988 cu ocazia a 100 ani de la naşterea preotului - poet Alexei Mateevici. La Vinăria Purcari ve-ţi avea şansa să vă familiarizaţi cu cele mai subtile nuanţe ale procesului de crearea a vinului. (de la prelucrarea strugurilor la mutarea vinului în butoaie franceze)  iar la final ve-ți vizita cele mai vechi beciuri din Moldova, construite în 1827, care păstrează o adevărată comoară – cunoscuta colecţie de vinuri vintage Purcari. Tot aici veti face cunostinta cu colecția de vinuri care le consuma regina Victoria.

 • Chișiău - Soroca - Chișinău de la 240 lei

  Prețul include:
  - Transport tur-retur (autocar)
  - Taxa de intrare pe teritoriu Cetății Soroca și Muzeu
  - Ghid profesional

  Aici ve-ți afla informații despre istoria și dezvoltarea gospodărilor din Soroca, o să aveți posibilitatea sa priviti fotografii, picturi, unelte, meștesuguri, covoare vechi ce au fost folosite de poporul tigan. Ve-ți face cunoștință cu vechile icoane ale muzeului, dăruite de Oleg Osipov. O să aflați istoria cetății. Desigur, odată ajunși în Soroca, nu putem trece fără sa urcăm dealul țiganilor și să vizităm Lumînarea Recunoștinței.

 

P.S  Pentru vizitarea mănăstirilor bărbații trebuie sa fie îmbrăcați în pantaloni, cămașă sau tricou (nu în maiou), femeile - fustă mai jos de genunchi, umerii trebuie să fie acoperiți iar pe cap să poarte o basma!!!

01-04-2016 - 31-10-2016

Chișinău – Călărași - Casa Mierii – Chișinău

01-04-2016 - 31-10-2016

Chișinău – Tiraspol – Cetatea Tighina – Chișinău

01-04-2016 - 31-10-2016

Chișinău – Orheiul Vechi – Cricova – Chișinău

01-04-2016 - 31-10-2016

Chișinău - Mănăstirea Căpriana - Hîncu - Vărzărești

01-04-2016 - 31-10-2016

Chisinau - Causeni - Zaim - Purcari

01-04-2016 - 31-10-2016

Chișiău - Soroca - Chișinău

01-04-2016 - 31-10-2016

Chișinău - Țîpova - Saharna