Politica de confidentialitate

Generalitati
AERLUX in calitate de autor/proprietar/administrator/utilizator al paginii web www.aerlux.md respectă confidentialitatea informatiei prezentate de catre fiecare utilizator al acestei pagini web, inclusiv a datelor cu caracter personal, scop in care si este aplicată Politica noastra de confidentialitate.
Ne propunem sa oferim utilizatorilor site-ului, o experienta online sigura si care sa nu Va afecteze in nici un fel viata personală. În acest sens, AERLUX depune tot efortul pentru a se asigura ca informatiile furnizate de utilizatori să fie folosite numai in scopurile cunoscute de acestia si numai in stricta conformitate cu prevederile Legii privindprotectiadatelorcu caracter personal nr. 133 din  08.07.2011 din Republica Moldova.
Notiunile ”date cu caracter personal”, ”prelucrarea datelor cu caracter personal”,operator”, ”tert” au intelesul definit in articolul 3 al Legii nr. 133/2011.
In conformitate cu prevederile legii citate mai sus, AERLUX are obligatia de a administra in conditii de siguranta si confidentialitate datele cu caracter personal ale fiecarei persoane care viziteaza acest site in vederea efectuarii de operatiuni on-line (rezervari, achizitionare de bilete si pachete turistice, completare de formulare etc.), numai pentru scopurile specificate in aceasta Politica de confidentialitate.
Crearea contului Dvs. pe site-ul nostru si abonarea la serviciile noastre ne faciliteaza accesul la datele Dvs. cu caracter personal. AERLUX primeste si înregistreaza pe serverele sale informatii referitoare la adresa IP si informatiile cookie a site-ului solicitat de Dvs.
Drepturile utilizatorilor
Dispozitiile Legii nr. 133/2011 ii ofera oricarui utilizator al acestei pagini web urmatoarele drepturi:
-          de a fi informat (articolul 12);
-          de acces la date cu caracter personal (articolul 13);
-          de interventie asupra datelor cu caracter personal (articolul14);
-          de opozitie (articolul 16);
-          de a nu fi supus unei decizii individuale (articolul 17);
-          de a se adresa justitiei (articolul 18).
Toate aceste drepturi poti fi exercitate prin intermediul unei cereri scrise, datate, semnate si adresate catre AERLUX.
AERLUX poate colecta de la Dvs. datele cu caracter personal, dar numai cu acordul Dvs. si doar daca ni le furnizati voluntar. Daca nu doriti ca datele Dvs. să fie colectate va rugam sa nu ni le furnizati.
Daca, dupa ce ne-ati oferit datele Dvs, doriti ca acestea sa fie actualizate sau scoase din baza de date, ne puteti notifica oricind acest lucru la urmatoarea adresa: info@aerlux.md
Scopul colectarii/utilizarii datelor cu caracter personal
Orice informatie furnizata de Dvs. sau din numele Dvs. ca urmare a utilizarii serviciilor on-line de pe aceasta pagină web se prezuma a fi oferita doar cu consimtamintul expres al Dvs. si urmeaza sa fie folosita de AERLUX numai cu scopul:
-          de a ne asigura ca pagina noastra web este relevanta pentru necesitatile Dvs.;
-          de a confirma serviciile pe care le-ati achizitionat in sistem on-line si a Va oferi informatii aditionale cu privire la aceste servicii;
-          de a transmite promotii, oferte, mesaje publicitare si de marketing a serviciilor noastre sau ale partenerilor nostri, prin telefon, SMS sau alte mijloace de comunicare;
-          de a efectua plati on-line si de a asigura securitatea tranzactiei on-line prin aplicarea de filtre antifrauda;
-          de a factura serviciile comandate de Dvs.;
-          de a efectua rezervari on-line pe site-ul www.aerlux.md sau al partenerilor AERLUX;
-          de a Va inregistra ca membru in programul de fidelizare AERLUX;
-          de a realiza rapoarte/analize statistice.
Dezvaluirea si transmiterea informatiilor cu caracter personal
Datele Dvs. cu caracter personal nu vor fi dezvăluite de AERLUX unor terți cu exceptia cazurilor cind:
-          exista acordul Dvs, pentru astfel de actiuni;
-          este necesara transmiterea unor informatii in vederea furnizarii produselor si serviciilor solicitate de Dvs.;
-          informatia e necesara partenerilor AERLUX pentru imbunatatirea sau facilitarea unor servicii sau produse solicitate de Dvs.;
-          este necesar de a proteja si apara drepturile de proprietate ale AERLUX si ale site-urilor sale web;
-          se actioneaza in circumstante de urgenta pentru protejarea sigurantei personale a angajatilor, utilizatorilor de produse sau servicii, sau a persoanelor publice;
-          exista obligatia legala de a furniza datele Dvs. cu caracter personal catre institutiile abilitate in legatura cu anumite litigii, dispute pentru care aceasta informatie este relevanta.
AERLUX nu are nici un control si nu poarta raspundere pentru informatiile cu caracter personal postate de catre utilizatori in locurile/spatiile publice apartinand aerlux.md, cum ar fi forum-uri, chat-uri, liste de discutii, blog-uri (existente sau viitoare).
Politica ”Cookie”
Pentru a va oferi o navigare cat mai usoara pe pagina web www.aerlux.md, AERLUX utilizeaza o facilitate a browserului Internet numita `cookie`. Cookies sint fisiere de dimensiuni reduse pe care browserul le plaseaza pe hard-diskul utilizatorului.
Cookie-urile sunt folosite in urmatoarele scopuri:
- pentru a imbunatati securitatea accesului;
- pentru a memora numele utilizatorilor, parolele si preferintele;
- pentru a monitoriza parcursul pe site si a personaliza paginile in functie de vizitator;
- pentru a imbunatati utilizarea si a Va furniza un serviciu cit mai bun.
Majoritatea browserelor de internet accepta automat cookie-urile. Cu toate acestea, puteti solicita browserului utilizat, prin editarea optiunilor acestuia, sa opreasca acceptarea de cookie-uri si sa Va avertizeze inainte de a accepta un cookie din site-urile pe care le vizitati. Daca decideti sa nu ne acceptati cookie-urile, veti putea totusi sa accesati secțiuni ale site-ului nostru care sînt disponibile publicului general, dar nu veți putea vizualiza anumite informații și caracteristici de pe site-ul nostru, concepute pentru a îmbunătăţi experienţa Dvs pe pagina noastră web.
Modificari ale politicii de confidentialitate
AERLUX își rezervă dreptul de a modifica regulile de confidentialitate unilateral și fără o notificare prealabilă doar cu scopul de a îmbunătăți calitatea serviciilor prestate și numai în strictă conformitate cu legislația în vigoare. Din acest considerent Vă rugăm să verificați periodic conținutul acestei pagini web. Întrebările cu privire la politica de confidentialitate AERLUX pot fi adresate aici:  info@aerlux.md
Va rugăm să accesați și secțiunea Termeni și condiții care se aplică de asemenea accesului/vizitei Dvs. pe pagina noastră web.
Pagina noastră web poate conține legături spre alte website-uri, în afara controlului nostru. Dacă accesați aceste linkuri verificați Politica de confidențialitate aplicabilă acelor webssite-uri care poate fi diferită de cea a AERLUX.
Va multumim ca folositi serviciile AERLUX!