Oferte de tururi la prețuri joase

   Europa este inima turismului international. Vă punem la dispoziție cele mai mici prețuri din Moldova pentru vacanțele visurilor Dvs. Europa are un spectru larg de  locuri frumoase: oraşe, castele, catedrale, munţi, lacuri, păduri, zone de coastă. Fiecare destinaţie, cu misterele ei. Europa nu înseamnă numai contraste sau aventură, înseamnă şi secole întregi de cultură a unor mari oraşe precum : Paris, Roma, Budapesta, Atena, Londra ,etc. Deși este continentul cel mai mic, dintre cele locuite, Europa are o istorie bogată cu nenumarate comori culturale, multe orașe fiind leaganele istoriei mondiale.
   Excursiile în Europa deschid noi orizonturi și devin destinațiile de vacanță preferate de turişti. Turismul în Europa a cunoscut o creștere spectaculoasă în ultima perioadă iar vacanțele petrecute aici devenind sursa de energie pentru oamenii din Moldova, care preferă tururile la cele mai atractive prețuri.

Cele mai populare destinații turistice din Europa:
Noi vă propunem tururi și vacanțe spectaculoase, la cele mai avantajoase prețuri. Destinații de excepție din Moldova spre oricare colțișor al Europei, cum ar fi: Budapesta, Viena, Praga, Bratislava, Venezia, Paris, Londra, Madrid, Balcelona și altele.

Tururi Oferte Turcia 395€

Oferte Turcia

395 € 6 Nopți: ALL
Tururi Oferte Halkidiki & Pieria, Grecia 315€

Oferte Halkidiki & Pieria, Grecia

315 € 7 Nopți: HB
Tururi Oferta Hurghada 430€

Oferta Hurghada

430 € 7 Nopți: ALL
Tururi Oferta Muntenegru  690€

Oferta Muntenegru

690 € 7 Nopți: HB
Tururi CIPRU 610€

CIPRU

610 € 7 Nopți: HB
Tururi Oferte TUNIS 605€

Oferte TUNIS

605 € 7 Nopți: ALL
Tururi Oferte Thassos, Grecia 530€

Oferte Thassos, Grecia

530 € 7 Nopți: HB
Tururi Oferte Fierbinti 260€

Oferte Fierbinti

260 € 3 Nopți: All