Termeni si conditii

Generalitati
Bine ati venit pe pagina web www.aerlux.md care are drept scop asistarea Dvs. in obtinerea informatiilor de calatorie, a face rezervari de bilete, hotel, pachete turistice, precum si beneficierea de alte servicii oferite de noi sau de partenerii nostri.
Va rugam sa cititi cu atentie acesti Termeni si Conditii care reprezinta un aranjament contractual intre noi si Dvs. ca utilizatori a paginii web. Daca nu sinteti de acord cu vreo prevedere a conditiilor contractuale nu utilizati in nici un caz serviciile acestei pagini web.
Acceptarea Termenilor si Conditiilor presupune ca Dvs. Va asumati respectarea prevederilor stipulate aici. Ne rezervam dreptul sa modificam oricind dorim Contractul fara nici o notificare suplimentar, iar continuarea folosirii site-ului nostru presupune acceptarea prevederilor acestuia modificate sau actualizate.

Daca utilizati pagina noastra web inseamna ca:
-          aveti cel putin 18 ani;
-
         aveti capacitatea de a va asuma obligatii legale;
-
         veti utiliza acest site in conformitate cu prevederile acestui Contract;
-
         veti utiliza acest site doar pentru a face rezervari pentru Dumneavoastra sau pentru alta persoana in numele careia aveti dreptul sa actionati;
-
         veti informa aceste persoane despre termenii si conditiile care se aplica rezervarilor pe care le-ati facut in numele lor, inclusiv toate regulile si restrictiile care se aplica in acel caz;
-
        toate informatiile pe care le oferiti acestui site sunt adevarate, corecte, valabile si complete.

Orice achizitionare de servicii facuta pe site-ul nostru din numele Dvs. va fi considerate facuta de Dvs. sau de o persoana careia Dvs i-ati incredintat datele de acces la contul Dvs.
Compania noastra nu poate fi tinuta responsabila in caz ca datele Dvs. au fost utilizate fraudulos pentru operatiuni de pe site-ul
www.aerlux.md.  
Daca vom avea suspiciuni ca Dvs. utilizati site-ul cu incalcarea prevederilor prezentelor Termeni si Conditii ne rezervam dreptul de a Va interzice accesul pe site, fiind notificat despre aceasta la adresa electronica furnizata de Dvs.
Pagina noastra web Va pune la dispozitie un sistem automat care va ofera posibilitatea de a cauta si verifica disponibilitati pentru diferite pachete turistice, bilete de avion, rezervari hoteluri, inchirieri automobile si Va permite sa efectuati rezervarea dorita. Beneficierea de serviciile enumerate se supun prezentelor Termeni si Conditii, precum si Conditiilor speciale pentru fiecare serviciu in parte.
Puteti alege dintr-o multitudine de servicii disponibile pe Site, avand posibilitatea de a efectua rezervari de pachete turistice, bilete de avion, inchiriere de masini, excursii sau hoteluri direct de pe Site (in timp real).
AERLUX actioneaza ca si agent pentru terti furnizori cum sunt: liniile aeriene, hoteluri, companii de inchiriat masini, altii (Furnizori de Servicii Turistice). Noi nu ne asumam nici o responsabilitate pentru produsele si serviciile turistice oferite de Furnizorii de Servicii Turistice si nu garantam acuratetea sau calitatea produselor si a serviciilor reflectate pe acest Site.

Informatiile publicate pe Site
Informatiile de pe www.aerlux.md sunt publicate in limba româna, rusa si engleza. Noi nu garantam ca informatia de pe pagina noastra web (incluzand, dar fara limitare, tarifele, descrierile sau datele) nu poate avea erori sau lipsuri, dar vom depune tot efortul sa corectam erorile de indata ce ne sunt aduse la cunostinta la urmatoarele date de contact: [email protected], tel. +37368 01 7777

Conditiile Furnizorilor de Servicii Turistice
Orice rezervare sau cerere de rezervare efectuata pe Site sau prin call center va fi considerata drept intentia Dvs. de a achizitiona un anumit produs sau serviciu turistic de la www.aerlux.md.  Daca cererea Dvs. va fi acceptata, veti primi un e-mail de confirmare de la noi si va intra in vigoare acest contract. Emiterea efectiva a biletelor de avion, efectuarea de schimbari de data a biletelor de avion, anulari de bilete de avion sau vouchere, eliberarea voucher-elor pentru hoteluri, pentru inchirieri de masini, a asigurarilor de calatorie, excursii, asigurarea de suport telefonic si orice alte actiuni ce necesita interventie umana se va face in timpul programului de lucru al SC ”AERLUX” SRL.
Toate serviciile turistice publicate pe Site sunt in functie de disponibilitatea Furnizorilor de Servicii Turistice. Termenii si conditiile Furnizorului de Servicii Turistice (incluzand regulile de transport al pasagerilor impus de liniile aeriene, orele de intrare/iesire din hotel, conditiile de anulare/modificare a serviciilor turistice) se vor aplica aditional Termenilor si Conditiilor acestui Site.
Termenii Furnizorilor de Servicii Turistice pot include prevederi referitoare la diferite proceduri de plata, obligatii, anulari, modificari ale rezervarilor si restituiri de bani (daca este cazul) ori restrictii de alta natura. Unele companii aeriene pot impune taxe suplimentare cum este taxa Transit-without-visa,  
www.aerlux.md nu este responsabil pentru costurile care pot sa apara in momentul transferurilor de la un aeroport / terminal la altul. De asemenea, unele hoteluri pot colecta diferite taxe locale. In caz ca aveti nevoie de conditii speciale in calatorie (loc pentru persoane cu handicap, servicii transport minori neinsotiti, transport bagaje speciale, camera fumatori/nefumatori, pat in camera pentru copil), compania noastra nu garanteaza confirmarea acestor cereri, dar le va trimite catre Furnizorul de Servicii Turistice.
La momentul navigarii dvs. in Site, veti putea observa referiri catre diferite conditii aplicabile ofertelor speciale. Va rugam sa cititi cu atentie acesti termeni, dar va rugam sa luati legatura cu noi pentru detalii complete.
La momentul rezervarii unui zbor, aveti posibilitatea de a introduce detaliile cartii de fidelitate in cazul in care sunteti inscris deja intr-un astfel de program al unei companii aeriene. Va rugam sa notati ca aceste programe de fidelitate se supun termenilor si conditiilor impuse de catre compania la care sunteti inscris. Conform acestor reguli, premiile obtinute de pe urma acestor programe nu se aplica tuturor tarifelor sau clasei de servicii in care veti calatori. Pentru mai multe detalii, va rugam contactati compania la care sunteti inscris.
Sunteti direct responsabil pentru respectarea conditiilor impuse de Furnizorul Serviciilor Turistice timpul de imbarcare, reconfirmarea zborurilor sau a oricaror alte reguli.

Conditii Bilete De Avion
Conditiile speciale pentru Bilete de avion le puteti accesa aici.

Conditii pachete turistice si oferte de tip city tour/city vacation
Conditiile speciale pentru pachete turistice si oferte de tip city tour/city vacation le puteti accesa aici.

Conditii rezervare hoteluri
Conditiile speciale pentru rezervare hoteluri le puteti accesa aici.

Colectarea de opinii
www.aerlux.md poate colecta opinii de la clientii sai, dupa ce acestia s-au intors din vacanta cu privire la hoteluri, destinatii, serviciile oferite de noi si partenerii nostri.
Clientii isi dau acordul asupra publicarii opiniilor pe site sau sa fie folosite offline de catre consultantii
www.aerlux.md in vederea recomandarii de hoteluri/destinatii, asupra publicarii numelor persoanelor care au oferit opinii si a datii acestora.
Opiniile pot fi colectate online, in sistemul disponibil pe site-ul
www.aerlux.md sau offline (prin email sau telefon) de catre consultantii www.aerlux.md .
www.aerlux.md isi rezerva dreptul de a refuza anumite opinii, in special cele cu limbaj vulgar. Inainte de publicarea opiniilor pe site, www.aerlux.md isi rezerva dreptul de a edita erorile gramaticale si de exprimare, fara a schimba sensul cuvintelor.
Opiniile oferite de clienti pe site-ul
www.aerlux.md nu pot fi publicate pe alte site-uri.

CONDITII ASIGURARI MEDICALE DE CALATORIE
Conditiile asigurarilor medicale de calatorie sunt specificate separate pe site si pot fi vizualizate accesand link-ul urmator: http://www.aerlux.md

Conditii de garantie/service
Inainte de a lansa comanda, clientul trebuie sa fie de acord cu "Termenii si conditiile" www.aerlux.md. Existand diferente intre tipurile de servicii oferite, anume bilete de avion, hoteluri, city-break-uri, excursii, asigurari medicale de calatorie, rezervarea nu poate fi efectuata pana la capat, daca clientul nu bifeaza casuta aferenta acceptarii "Termenilor si conditiilor".

Reclamatii:
Problema survenita in timpul sederii turistului, trebuie comunicata de urgenta catre www.aerlux.md pentru a o putea rezolva in timp util.
De asemenea, orice reclamatie trebuie facuta in scris catre unitatea de cazare, iar o copie trebuie sa ajunga la
www.aerlux.md in maxim 2 zile de la incheierea sejurului. Toate plangerile vor fi cercetate si se va incerca primirea unui raspuns in maxim 14 zile.
Pentru rezolvarea cat mai rapida, eficienta si pe cale amiabila a eventualelor probleme aparute, va rugam sa trimiteti mesajele dumneavoastra la adresa:
[email protected] .

Vize si vaccinuri
Vizele nu sunt incluse in tarifele afisate. Turistii sunt responsabili de obtinerea acestora in timp util. De asemenea, turistii trebuie sa se asigure ca documentele de calatorie (pasaport sau carte de identitate) sunt valabile minim 6 luni de la data parasirii Republicii Moldova.
Vaccinurile obligatorii pentru anumite destinatii intra, de asemenea, in responsabilitatea turistului.

Plata
Nu se accepta alte modalitati de plata in afara celor prezentate pe Site si nu ne asumam nici o responsabilitate pentru sumele de bani trimise prin curierat.
In functie de termenii si conditiile impuse de hoteluri, la momentul rezervarii vi se poate cere plata integrala sau partiala a serviciului rezervat, iar plata va fi efectuata in contul
www.aerlux.md, hotelului sau a reprezentantului acestuia.
In anumite cazuri, detaliile cartii dvs. de credit pot fi transferate catre Furnizorul de Servicii Turistice. Furnizorul, in cauza, va prelua platile pentru rezervarile dvs.
Platile pentru hoteluri sunt efectuate in concordanta cu paragraful de mai sus.

www.aerlux.md sau Furnizorul de Servicii Turistice nu-si asuma nicio obligatie de a emite biletele, voucher-ul sau alte documente de calatorie in cazul neplatii integrale a serviciilor comandate. In orice situatie, sunteti responsabil pentru plata sumelor aferente serviciilor turistice comandate.
Plata se poate efectua cu principalele carti de credit recunoscute si prezentate detaliat pe Site.

www.aerlux.md sau Furnizorul de Servicii Turistice isi rezerva dreptul de a incasa suplimentar orice taxe (sau comisioane) care pot sa apara la momentul rezervarilor prin cartile de credit. In acest caz veti fi informat despre comisioanele aplicabile. www.aerlux.md isi rezerva dreptul de a transfera costurile generate de penalizarile de charge back. Daca rezervarea dvs. este platita cu cartea de credit a unei alte persoane, ne rezervam dreptul de a cere o autorizatie scrisa din partea detinatorului/proprietarului.
In cazul in care emitentul cartii dvs. de credit o cere,
www.aerlux.md sau Furnizorul de Servicii Turistice isi rezerva dreptul de a trimite biletele, voucher-ele sau alte documente de calatorie la adresa dvs. declarata la momentul emiterii cartii/cartelei de credit. Informatia eronata despre aceasta adresa se poate reflecta in anularea rezervarii, intarzierea livrarii documenteleor de calatorie si poate determina cresterea tarifului confirmat. Va rugam sa va asigurati ca detaliile adresei dvs. de facturare se potrivesc cu cele de pe extrasul dvs. de cont.
In plus, pentru a minimiza efectele incercarii de fraudare a cartii dvs. de credit, inainte de a emite documentele de calatorie, ne rezervam dreptul de a efectua verificari aleatorii, de a cere dovada adresei dvs. si o copie a cartii de credit, precum si un extras de cont recent.
Toate tarifele si taxele pot fluctua datorita modificarii cursului de schimb.

Modalitati de livrare
Documentele de calatorie aferente rezervarii (bilet de avion, voucher de calatorie sau factura) pot fi trimise prin posta electronica, la adresa introdusa in momentul initierii rezervarii, prin posta (la adresa specificata in momentul efectuarii rezervarii) sau pot fi ridicate direct de la sediul nostru. Consultantii nostri Va pot da oricand informatii detaliate, daca este necesar.

Responsabilitatea SC AERLUX SRL
www.aerlux.md  nu este responsabila pentru pierderile indirecte rezultate din prevederile acestor Termeni si Conditii, din utilizarea defectuoasa a Site-ului sau a serviciilor turistice rezervate si achizitionate de pe Site.
www.aerlux.md nu este responsabila pentru pierderile directe si/sau indirecte suferite de utilizator cauzate de, dar fara a se limita la: posibile diferente de tarif, lipsa de disponibilitate, precum si orice alte informatii incorecte comunicate si/sau preluate de la companiile aeriene si/sau hoteliere sau de catre toti si/sau oricare dintre societatile partenere care furnizeaza servicii turistice prin intermediul www.aerlux.md .
www.aerlux.md isi rezerva dreptul sa nu furnizeze serviciile turistice a caror tarife au fost afisate  in mod eronat

www.aerlux.md este responsabila doar pentru pierderile directe a caror valoare nu va depasi tariful total al serviciilor turistice achizitionate (exceptand cazurile de deces sau accidentele personale a caror valoare nu are limita).

Legaturi catre alte Site-uri
Acest Site poate contine legaturi catre alte pagini web externe si operate de alte parti implicate. www.aerlux.md nu are nici un control sau asociere cu aceste pagini web si nu isi asuma nicio responsabilitate in legatura ca acuratetea, integritatea sau calitatea acestor pagini web ale partilor implicate.
Continutul acestor pagini web externe nu reflecta produsele, serviciile sau informatiile furnizate de
www.aerlux.md. Orice opinii referitoare la continutul acestor pagini web externe vor trebui redirectionate catre administratoriil paginilor in cauza.

Forta Majora sau Insolventa Furnizorului de Servicii Turistice
www.aerlux.md nu este responsabila in cazul petrecerii unor evenimente cauzate de forta majora sau in cazul in care furnizorul de servicii turistice intra in insolventa. Evenimentele majore includ, dar fara a se limita, interventii guvernamentale, razboaie, rapiri, incendii, inundatii, accidente, furtuni, greve, atacuri teroriste etc. care pot afecta www.aerlux.md sau furnizorii sai.

Rata de schimb
Ratele de schimb cotate pe Site sunt provenite din mai multe surse si pot sa nu fie intotdeauna actualizate zilnic. Este obligatoriu sa verificati ratele de schimb din ziua in care efectuati procurarea.

Modificari asupra Site-ului
www.aerlux.md poate modifica de sine statator si fara o notificare prealabila design-ul sau continutul Site-ului, inclusiv disponibilitatea furnizorilor serviciilor turistice, baza de date, precum si alte caracteristici ale Site-ului.

Confidentialitate
Politica de confidentialitate a www.aerlux.md poate fi acesata aici

Modificari ale Termenilor si Conditiilor
www.aerlux.md isi rezerva dreptul de a modifica sau actualiza oricand Termenii si Conditiile referitoare la utilizarea acestui Site, fara notificare prealabila a Dvs. Versiunea actuala a Termenilor si Conditiilor va fi afisata pe Site din data in care modificarile intra in vigoare. Continuarea utilizarii acestui Site dupa publicarea acestor modificari va constitui acceptul dvs. cu privire la aceste modificari.
Acesti Termeni si Conditii reprezinta intelegerea contractuala intre Dvs. si
www.aerlux.md si este guvernat de legile din Republica Moldova, iar oricare litigiu va fi oferit instantelor competente din Republica Moldova. Limba romana a Termenilor si Conditiilor va prevala in cazul unor neintelegeri.